• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;«Μας βάρεσαν 100 χούλιγκαν»: Συναθλητής του Γιάννη Τσουκαλά περιγράφει την άγρια επίθεση στη ΣερβίαΤι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της ΑττικήςΠρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»
δημοφιλές τώρα: Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   09.04.2021 09:56
Newsroom
Newsroom

Δήμητρα Καστρίτση: Προπόνηση με σπασμένα πόδια σε παιδιά 5 χρονών

«Τους απαγόρευαν να φάνε, έτρωγαν οδοντόκρεμες», καταγγέλλει η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ενόργανη Γυμναστική, Δήμητρα Καστρίτση

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ενόργανη Γυμναστική, Δήμητρα Καστρίτση, μίλησε στο OPEN για τις καταγγελίες βίας λέγοντας πως γίνονταν προπονήσεις με σπασμένα πόδια σε παιδιά 5 χρονών, τους απαγόρευαν να φάνε λόγω του βάρους τους, ενώ τους εκβιάζαν πως θα τους διώξουν. 

«Υπήρχε πολύ σκληρή κακοποίηση απέναντι σε αθλητές και αθλήτριες από πολύ μικρή ηλικία, λεκτική, με ξυλοδαρμούς, τιμωρίες, υπήρχαν παιδιά που λόγω του βάρους δεν μπορούσαν να φάνε. Τους απαγόρευαν να φάνε. Ετρωγαν οδοντόκρεμες», καταγγέλλει στο OPEN TV η Δήμητρα Καστρίτση. Η ίδια περιγράφει το πιο ακραίο περιστατικό που της έρχεται στο μυαλό: «Σίγουρα ήταν ο ξυλοδαρμός και δεν ήταν μία φορά. Να τονίσουμε ότι μιλάμε για πολύ μικρές ηλικίες, από 5 ετών, 8 χρόνων έως και 14 και φυσικά το να κάνεις και προπόνηση κάτω από τέτοια πίεση με τραυματισμούς, με σπασμένα χέρια, πόδια». 

Η ίδια περιγράφει τον ξυλοδαρμό που υπέστη εκείνη όταν ήταν περίπου 12 ετών. «Οταν συνέβη, εγώ το είπα στους γονείς μου. Οι γονείς μου πήγαν και έπιασαν την προπονήτρια που ήταν τότε και την διοίκηση. Στην πορεία, με έναν μαγικό τρόπο, γινόμασταν υποχείρια και εμείς αλλά και οι γονείς. Μας εκβίαζαν πως θα μας διώξουν». 

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρίας της Δήμητρας Καστρίτση στο OPEN TV 

Διαβάστε ακόμη

Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής

Πρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»

Παππάς για καταγγελία Ανεστίδη: «Του είπα πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα - Η ΝΔ σταμάτησε τη διαδικασία με τα ΑΦΜ»

Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ενόργανη
  • γυμναστική
  • κακοποίηση
  • καταγγελίες
  • βία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr