Κύπελλο ποδοσφαίρου: Αλλαξε ημερομηνία ο τελικός
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 11 αντί για τις 18 Μαΐου 2019 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης, που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά, και μετέθεσε μία εβδομάδα πιο πριν τον τελικό που θα φιλοξενηθεί και εφέτος στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τέσσερις ΠΑΕ αιτήθηκαν την αλλαγή ημερομηνίας προκειμένου να έχουν μόνο μία (κι όχι δύο) εβδομάδα κενό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στις 5 Μαΐου.
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ την Παρασκευή (7/3) στις 12 το μεσημέρι.
Διαβάστε ακόμη
Πανελλήνιες στην «κόκκινη σφαίρα»: Οι κρίσεις πανικού, τα social media και η βουβή κραυγή των εφήβων
Συνέδριο ΝΔ: Τα μηνύματα, τα «καρφιά» και οι «καυτές» ατάκες - Τι είπαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη
Η Κούβα στο στόχαστρο του Τραμπ: Ενεργειακή ασφυξία και φόβοι για αμερικανική επέμβαση
Είναι η Ταϊβάν ανόητε… Η επίσκεψη του Τραμπ στην Κίνα, η συνάντηση Νίξον-Μάο το ‘72 και η Χούντα της Αθήνας είχαν κοινό σημείο αναφοράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





