Κύπελλο ποδοσφαίρου: Αλλαξε ημερομηνία ο τελικός
Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 11 αντί για τις 18 Μαΐου 2019 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης, που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά, και μετέθεσε μία εβδομάδα πιο πριν τον τελικό που θα φιλοξενηθεί και εφέτος στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τέσσερις ΠΑΕ αιτήθηκαν την αλλαγή ημερομηνίας προκειμένου να έχουν μόνο μία (κι όχι δύο) εβδομάδα κενό μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στις 5 Μαΐου.
Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ την Παρασκευή (7/3) στις 12 το μεσημέρι.
Διαβάστε ακόμη
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




