Αδιανόητο παρκάρισμα σε παραλία: Οδηγός έφτασε με το αυτοκίνητό του μέχρι τις ομπρέλες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κοντινές παραλίες βρίσκουν ανάσες δροσιάς όσοι Αθηναίοι έχουν μείνει στην Αθήνα για τον Δεκαπενταύγουστο, ωστόσο παρά το γεγονός ότι η πρωτεύουσα αδειάζει, δεν λείπουν τα ευτράπελα.
Ειδικότερα, η κάμερα του ΣΚΑΪ κατέγραψε ένα αδιανόητο σκηνικό. Όπως φαίνεται, ένα αυτοκίνητο φαίνεται να είναι σταθμευμένο λίγα μέτρα από τις ομπρέλες στην παραλία της Βάρκιζας.
Το συγκεκριμένο παρκάρισμα άφησε τους λουόμενους με το στόμα ανοιχτό, ενώ και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής που κατέγραψαν τα πλάνα δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή την παράξενη στιγμή.
Διαβάστε ακόμη
Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση Μερτς στον Τραμπ - «Είπε αυτά που δεν τολμούν άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες»
Η διαδρομή 220 χιλιομέτρων του 89χρονου πιστολέρο και το σχέδιο διαφυγής στο Στρασβούργο - Όλο το χρονικό
Σοκαριστικά στοιχεία για την εργασία στην Ελλάδα: Αυτοκτονίες και έκρηξη θανάτων
Το μέγα φιάσκο με τον 89χρονο πιστολέρο, οι αντάρτες που αντιπαθούν τον Σκέρτσο και το «τάκλιν» στον Σέρμπο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




