«Εδεσε» στη Θεσσαλονίκη, ο δισεκατομμυριούχος της Coca-Cola Μπρους Γκρόσμαν
Το υπερπολυτελές γιοτ 55 μέτρων του Μπρους Γκρόσμαν έχει δέσει στο λιμάνι και ετοιμάζεται να κρουαζιέρα σε Πιερία, Χαλκιδική και Αγιο Ορος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει δέσει το πολυτελέστατο γιοτ, του δισεκατομμυριούχου Μεξικανού Μπρους Γκρόσμαν, ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμφιάλωσης της Coca-Cola κι άλλων αναψυκτικών στο Μεξικό. To «Forever One» όπως το ονόμασε προς τιμή της γυναίκας Ελσα, βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από την προηγούμενη εβδομάδα.
Το πλήρωμα και ο καπετάνιος του, ετοιμάζουν το σκάφος για μια περιοδεία στην περιοχή από τις αρχές Ιουλίου μέχρι και τα τέλη του μήνα, οπότε θα βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στην Ελλάδα για διακοπές και ο κ. Γκρόσμαν με την οικογένειά του.

Στο πρόγραμμα περιήγησης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι ακτές της Πιερίας, προκειμένου οι επιβάτες του να επισκεφθούν το Δίον. Στη συνέχεια το υπερπολυτελές γιοτ θα δέσει στη Χαλκιδική απ΄ όπου θα κάνει κρουαζιέρες στη Σιθωνία αλλά και στο Αγιον Ορος. Για όσους από τους επισκέπτες τους το επιθυμούν θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη σε μονές του Αγίου Ορους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Forever One οργώνει τις ελληνικές θάλασσες. Το καλοκαίρι του 2017 είχε κάνει την εμφάνισή του στη δυτική Μάνη, τη Σίφνο και την Κρήτη.
To «Forever One» ναυπηγήθηκε το 2014, κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια έχει μήκος 55 μέτρα, πλάτος 10 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι 16 κόμβους έχει πλήρωμα 12 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα.
Ο ιδιοκτήτης του Μπρους Γκρόσμαν, ο οποίος θεωρείται από πολλούς... το νο2 της Coca-Cola, είναι μαζί με την αδερφή του, στο διοικητικό συμβούλιο της Grupo Continental. Ο όμιλος αποτελείται σήμερα από 46 εταιρίες που σχετίζονται με την εμφιάλωση αναψυκτικών (από τη διύλιση ζάχαρης ως την εμφιάλωση) σε ολόκληρο το Μεξικό.
Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
«Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



