Αιγαίο: Έξι εικονικές αερομαχίες και 110 τουρκικές παραβιάσεις
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, οπλισμένα ήταν 14 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε 110 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν στις 20 Δεκεμβρίου τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο ενώ σημειώθηκαν και έξι εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα συνολικά 35 τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν επίσης σε 35 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Νωρίτερα, τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν και δέκα υπερπτήσεις πάνω από το Καστελόριζο, τη Ρω και τις Οινούσες.
Δύο τουρκικά μαχητικά F-16 έκαναν πέντε υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων, τη στιγμή που ένα ζεύγος τουρκικών F-16 πετούσε πάνω από το Καστελόριζο και τη Ρω.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, οπλισμένα ήταν 14 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.
Διαβάστε ακόμη
Χανταϊός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Έλληνας πολίτης - Σε καραντίνα 45 ημερών στο «Αττικόν»
Τζιτζιφιές: «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο άνδρας που πυροβόλησε γυναίκα σε μπαρ - Η στιγμή της σύλληψης
Καμία μάνα δεν θα έπρεπε να κουβαλά το νεκρό παιδί της: Η μητρότητα στην κόλαση της Γάζας
Με μπλούζα «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» ο Ντουπλαντιέ των Gojira στο ΟΑΚΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



