Μίκης Θεοδωράκης: Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης η κόρη του, Μαργαρίτα
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ένιωσε αδιαθεσία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης χρειάστηκε να διακομισθεί το πρωί της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα.
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης όπου μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται υπό παρακολούθηση.
Σύμφωνα με το e-evros.gr το βράδυ στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση – συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τους ερμηνευτές Πέγκυ Ζήνα και Παναγιώτη Πετράκη.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένη συνέπεσε με τον χαμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και ίσως είναι από τις ελάχιστες εκδηλώσεις που δεν αναβλήθηκαν λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κήρυξε ο πρωθυπουργός για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη.
Κορονοϊός: Μίνι lockdown σε Αχαΐα, Ηλεία και Ικαρία – Τι προβλέπει η ΚΥΑ
Ανησυχία για το κύμα ανατιμήσεων: Κίνδυνος για μεγάλες αυξήσεις σε προϊόντα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ερχονται βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Κορονοϊός: Παρέμβαση εισαγγελέα για την 54χρονη που αρνούνταν να διασωληνωθεί και κατέληξε
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



