Πέθανε ο «βασιλιάς των καλλυντικών» Γιάννης Πατίστας (vid)
Ξεκίνησε την αυτοκρατορία του από ένα κατάστημα στην Αθήνα και το όνομα Πατίστας έμελλε μέχρι τη δεκαετία του ’80 να μεσουρανήσει στο χώρο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Πατίστας πέθανε σε ηλικία 97 ετών το βράδυ της Πέμπτης στην Πάρο, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του Λίτσα Πατίστα. Ξεκίνησε την αυτοκρατορία του από ένα κατάστημα στην Αθήνα και το όνομα Πατίστας έμελλε μέχρι τη δεκαετία του ’80 να μεσουρανήσει στο χώρο.
Γεννήθηκε στην Αίγινα και σε ηλικία 7 ετών μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα στην Πλάκα. Ο θείος του είχε σπουδάσει αρωματοποιία στο Παρίσι και μαζί με τον πατέρα του Γιάννη άνοιξαν το 1915 το πρώτο αρωματοπωλείο. Σπούδασε οικονομικά, ωστόσο αποφάσισε να εργαστεί στην επιχείρηση του πατέρα του στο κατάστημα της Ευρυπίδου 4 το οποίο τελικά κληρονόμησε και απογείωσε.
Το βίντεο με μία από τις ιστορικές διαφημίσεις την δεκαετία του '80
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



