Καιρός: Δεύτερος νεκρός από κεραυνό στην Κυπαρισσία
Ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Και δεύτερος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα από την κακοκαιρία και συγκεκριμένα από κεραυνό. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 56χρονο που έχασε τη ζωή του στην Κυπαρισσία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας εργάτης έχασε τη ζωή του από κεραυνό.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του σε παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό χτυπήθηκε από τον κεραυνό.
Διαβάστε ακόμη
Ανατροπή με τον θάνατο της Ελένης Παπαδοπούλου: Συνελήφθη ο γιος της - Η μαρτυρία-«κλειδί»
Ρεβεγιόν στα μπλόκα: Συνεχίζουν τον αγώνα οι αγρότες - Στήριξη από πολίτες, καταγγελίες για πιέσεις
Τραγωδία στη Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο παιδί από φωτιά στο σπίτι του - Στο νοσοκομείο το αδελφάκι του
Axios: Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στις ΗΠΑ την Κυριακή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



