• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία Οδό - Τούμπαρε το αυτοκίνητό της σε τούνελΘλίψη στη Ζάκυνθο για το θάνατο του 2χρονου αγοριού: Πώς το παιχνίδι με το σκύλο κατέληξε σε τραγωδίαΠερικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και ΠανεπιστήμιοΜετά την κακοκαιρία Byron έρχεται αντικυκλώνας – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα
δημοφιλές τώρα: Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
Homepage ┋   Fashion & Design   ┋   17.10.2022 15:03 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η αγκαλιά της Hailey Bieber με τη Selena Gomez

Academy Museum Gala 2022: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και η αγκαλιά της Hailey Bieber με τη Selena Gomez

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ εμφανίστηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Λος Άντζελες για το 2022 Academy Museum Gala, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας. Η εκδήλωση τίμησε τους Miky Lee, Steve McQueen και Tilda Swinton για το επιδραστικό τους έργο στον κινηματογράφο, καθώς και την Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) - στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο Icon σε αναγνώριση της μεγάλης καριέρας της.

Ο Jonathan Majors, η Emma Stone, η Kerry Washington, η Mia Goth, η Alexa Demie, ο George Clooney, η Taylor Russell - με τη συνοδεία του Luca Guadagnino - και πολλοί άλλοι κόσμησαν με εντυπωσιακά look το κόκκινο χαλί και παραβρέθηκαν στη δεξίωση πριν από μια ειδική μουσική παράσταση από την Diana Ross. Το μαύρο χρώμα, μάλιστα, είχε την τιμητική του στο Academy Museum Gala, καθώς ήταν πολλές οι διάσημες κυρίες που το επέλεξαν. (Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην gallery).

Η αγκαλιά της Hailey Bieber με τη Selena Gomez

Ο Justin Bieber υπήρξε η αφορμή ώστε να κυκλοφορήσουν φήμες ότι η Hailey Bieber έχει τεταμένες σχέσεις με τη Selena Gomez. Πριν από λίγες εβδομάδες το μοντέλο ξεκαθάρισε τα πράγματα, τονίζοντας ότι δεν «έκλεψε» τον σύζυγό της από την popstar και πως όταν ξεκίνησε η δική τους σχέση, ο Justin ήταν εντελώς μόνος, έχοντας χωρίσει οριστικά από την τότε σύντροφό του Selena Gomez.  Η Χέιλι δήλωσε επίσης ότι εκείνη και η Γκόμεζ έχουν μιλήσει μετά το γάμο της με τον Τζάστιν, προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει κανένα δράμα».

Η Selena από την πλευρά της, έχει υποστηρίξει την Hailey, δηλώνοντας πως κανείς δεν αξίζει σχόλια μίσους και όπως και αν έχουν οι καταστάσεις, oι fans, οφείλουν να σέβονται τον καθένα. Αυτά επιβεβαιώθηκαν στο gala του Los Angeles με τις δυο γυναίκες να ποζάρουν μαζί με ιδιαίτερη άνεση, δείχνοντας έτσι το πώς έχουν διαχειριστεί και συζητήσει τις καταστάσεις μεταξύ τους.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στη δεύτερη εκδήλωση του Academy Museum Gala, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες και έθεσαν τέλος στις φήμες ότι έχουν παγωμένες ή τεταμένες σχέσεις, εξαιτίας του Justin Bieber. Ηailey και Selena πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό αγκαλια και οι έκαναν το διαδίκτυο να παραληρεί.

View this post on Instagram

Τον Νοέμβριο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Selena Gomez: My Mind & Me»,για τη ζωή της Selena Gomez, στο οποίο η ίδια μιλά για την περιπέτεια της υγείας της και όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα έξι τελευταία χρόνια. «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή», ομολογεί και συγκλονίζει με το μάθημα ζωής.

Ένα trailer δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Οκτωβρίου πριν από την επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου. Παρακολουθώντας τη ζωή της καλλιτέχνιδος λεπτό προς λεπτό, απολαμβάνουμε την ίδια να εξιστορεί τις πιο μύχιες σκέψεις της. Αυτή η ταινία σηματοδοτεί το δεύτερο έργο για την Apple με τους παραγωγούς Lighthouse Management + Media και Interscope Films μετά τη συνεργασία τους στο ντοκιμαντέρ που προτάθηκε για Emmy “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Η Ελλάδα καταγγέλλει την Τουρκία στην Ευρώπη και τον ΟΗΕ για τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο
  • Ξανά προκλητικός στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Κωνσταντίνος Πλεύρης - Νέος ναζιστικός χαιρετισμός και βιβλίο του Μεταξά
  • Το... περίεργο μήνυμα που έλαβαν ορισμένοι στο facebook - «Μετράω μέρες ζωής»
  • Νέα μέτρα στήριξης στο τραπέζι - Στην πρώτη γραμμή επιδοτήσεις σε diesel και θέρμανση
  • 5+1 εξοργιστικά πράγματα που μπορεί να σου συμβούν όταν οδηγάς και να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου



Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • Χόλιγουντ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr