«Πατέντα» για να μην πιτσιλίζει το τηγάνι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Αν το τηγάνι όπου σκοπεύετε να τηγανίσετε το φαγητό δεν έχει καπάκι, προκειμένου να αποφύγετε τα ενοχλητικά πιτσιλίσματα τριγύρω από το σκεύος, μπορείτε να κάνετε το εξής:
Τρυπήστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, που θα κόψετε στο μέγεθος της επιφάνειας του τηγανιού, με οδοντογλυφίδα δημιουργώντας αρκετές διάσπαρτες τρυπούλες. Στη συνέχεια σκεπάστε με αυτό το τηγάνι σας, κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι και ο ατμός θα μπορεί να διαφεύγει ώστε να συνεχίζεται το τηγάνισμα και το λάδι δεν θα πετάγεται παντού λερώνοντας την κουζίνα σας και τα ρούχα ή την ποδιά σας.
Μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να βάζετε τα υλικά όσο γίνεται πιο στεγνά στο καυτό λάδι για να μειώσετε το άφρισμά του.
> Περισσότερα cooking tips εδώ
Διαβάστε ακόμη
Ο κρίσιμος ρόλος των κρατών του Κόλπου στην κρίση Ισραήλ – Ιράν: Έρχεται στενότερη συνεργασία με το Τελ Αβίβ;
Μπαράζ περιοδειών με θετικό αφήγημα από τον Μητσοτάκη: Η στρατηγική των τελευταίων 50 ημερών για τις ευρωεκλογές
Πλημμύρισαν δρόμοι και πλατείες: Χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας - Live η πορεία της κακοκαιρίας
21η Απριλίου 1967: μετά 57 χρόνια – Κι όμως υπάρχουν ακόμα απομεινάρια της χούντας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr