Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Συμβουλές και tips - Τι κάνετε, αν η φέτα βγήκε πολύ αλμυρή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αν το τυρί φέτα που αγοράσατε παραείναι αλμυρό για τα γούστα σας ή τη συνταγή για την οποία το προορίζεται υπάρχει τρόπος να μειώσετε την αλμύρα.
Πώς θα «γλυκάνετε» τη φέτα
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να απαλύνετε τη γεύση μιας πολύ αλμυρής φέτας είναι το εξής: Βυθίζετε το κομμάτι της φέτας σε ένα δοχείο γεμάτο με φρέσκο γάλα, το οποίο πρώτα θα έχετε βράσει. Αφήνετε τη φέτα αρκετές ώρες στο βρασμένο γάλα. Όταν θα τη βγάλετε, το γάλα θα έχει τραβήξει αρκετό από το αλάτι μειώνοντας την επιπλέον αλμύρα.
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το ethnos.gr πατώντας εδώ
> Δείτε περισσότερα cooking tips από το icookgreek.com πατώντας εδώ
Διαβάστε ακόμη
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




