Αγγελοπούλου - 16 χρόνια μετά την «Αθήνα 2004»: Το καράβι της Ελλάδας συνεχίζει την πορεία του
Η κυρία Αγγελοπούλου υπήρξε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Το "καράβι" της Ελλάδας συνεχίζει την πορεία του. Περήφανα και με τη σημαία πάντα ψηλά». Αυτό τονίζει η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, με αφορμή τα 16 χρόνια από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Η κυρία Αγγελοπούλου, που υπήρξε η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «13 Αυγούστου 2004. Η Ελλάδα λάμπει σε όλο τον κόσμο. Οι Έλληνες γράψαμε ένα πανέμορφο κεφάλαιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Το "καράβι" της Ελλάδας συνεχίζει την πορεία του. Περήφανα και με τη σημαία πάντα ψηλά. GA».
Διαβάστε ακόμη
«Με το που έπιασε το τηλέφωνο του μπάνιου τελείωσε»: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου
Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
Τι ψάχνει η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας μετά το υπόμνημα του πιλότου για το ελικόπτερο στο Σαρακήνικο
«Σίγουρα δεν είσαι πλέον παρθένος»: Καθηγήτρια Χημείας έκανε σεξ 30 φορές με μαθητή της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



