Τουλουπάκη - διάρρηξη: Πήραν τον σκληρό δίσκο και έγγραφα από το γραφείο της
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η οικία της δεν φυλασσόταν αν και, όπως λέει η ίδια η επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, έπρεπε να φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο
Τον σκληρό δίσκο που είχε πάνω στο γραφείο της καθώς και κάποια έγγραφα φέρονται ότι πήραν οι διαρρήκτες από το διαμέρισμα της Ελένης Τουλουπάκη, η οποία αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου, στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν λείπουν κοσμήματα ή άλλα είδη αξίας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η οικία της δεν φυλασσόταν αν και, όπως λέει η ίδια η επικεφαλής εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, έπρεπε να φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο.
Διαβάστε ακόμη
Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




