Μένιος Φουρθιώτης: Το αίτημα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού - Οι πρώτες ώρες
Οι Αρχές, αυτή την ώρα, αναμένουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του Mένιου Φουρθιώτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην 7η και όχι στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος ανήμερα του Πάσχα πέρασε την πύλη των φυλακών.
Μαζί του στο κελί βρίσκονται άλλοι 4 ποινικοί, οι οποίοι είναι Ελληνες και όλοι κάνουν μεροκάματα. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο ένας από αυτούς είναι και επίορκος αστυνομικός.
Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν φέρεται να έχει ζητήσει κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο φέρεται να έχει κάνει αίτηση για να μπει και αυτός στα μεροκάματα των φυλακών.
Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες ώρες του μέσα στη φυλακή Κορυδαλλού
Οι Αρχές, αυτή την ώρα, αναμένουν τις επόμενες νομικές κινήσεις του κατηγορουμένου, αφού αναμένεται να προστεθούν κι άλλα στοιχεία στην δικογραφία. Σε ό,τι αφορά τους άλλους 2 συγκατηγορούμενους του, σημειώνεται ότι ο ένας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Λάρισας και ο άλλος στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
Ξεκινά το Ταμείο Καινοτομίας στα φάρμακα για άμεση πρόσβαση στις νέες θεραπείες: Πρόεδρος η Νάντια Γκογκοζώτου - Όλα τα ονόματα
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό με έναν εγκλωβισμένο - Ακούγονται εκρήξεις
Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




