Κέρκυρα: Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι σε στάση λεωφορείου μπροστά στα μάτια της μητέρας της
Τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (16/1) στην Κέρκυρα, όταν μια οκτάχρονη μαθήτρια έχασε την μάχη για τη ζωή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο της Κέρκυρας. Το τροχαίο έγινε σήμερα στις 7.30 περίπου το πρωί στο ύψος του ειδικού σχολείου στου Βρυώνη.
Από τις πρώτες πληροφορίες, που έχει συλλέξει το corfutvnews το κοριτσάκι περίμενε στην στάση με την μητέρα του το λεωφορείο για να πάει στο Δημοτικό σχολείο. To παιδί παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητα χωρίς ακόμα να έχουν δοθεί πληροφορίες.
Αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε.
Στο σχολείο έχουν πάει ψυχολόγοι σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Άνθη για στήριξη στα παιδιά.
Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας.
Διαβάστε ακόμη
Διπλή τραγωδία με 12 νεκρούς σε Λέσβο και Σάμο: Πώς συνέβησαν τα δύο ναυάγια
Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
«Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



