Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνονται οι οικισμοί Άγιος Γεώργιος και Παλαιοχώρι
Εντολή εκκένωσης από το 112🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα Βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί Άγιος Γεώργιος και Παλαιοχώρι. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς Ψάθα.
Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση μετά την κατασκήνωση από τα Βίλια προς Πόρτο Γερμενό, ή οποία είναι άδεια. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις και επιχειρούν από αέρος τρία ελικόπτερα και επτά αεροσκάφη ενώ από επίγειες δυνάμεις επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ με τη συνδρομή υδροφόρων ΟΤΑ.
Φωτιά στον Δήμο Λαυρεωτικής - Κοντά σε σπίτια στην Κερατέα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από σήμερα οι έλεγχοι για ανεμβολίαστους εργαζόμενους
Κυβέρνηση: Το δύσκολο φθινόπωρο - Προσφυγικό, πανδημία και οικονομία τα βασικά «μέτωπα»
Ροζίτα Σώκου: Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό η δημοσιογράφος
Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



