Μαξίμου: Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα για την έκρηξη στα κρούσματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπό την «έκρηξη» κορονοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.
Ενδεικτικό είναι πως το τελευταίο διάστημα σημειώνεται κατακόρυφη αύξηση όχι μόνο στον αριθμό των κρουσμάτων αλλά και στον αριθμό των διασωληνωμένων και των θανάτων, ενώ οι προβλέψεις των επιστημόνων να είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξες.
Πληροφορίες αναφέρουν πως και τη Δευτέρα ο αριθμός των κρουσμάτων θα είναι τετραψήφιος και μάλιστα περί τις 5.000.
Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο «αρνητικό» ρεκόρ καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο με 4.696 κρούσματα, 38 θάνατοι ασθενών, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων εξακολουθεί να παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα.
Συναγερμός σε κυβέρνηση και ειδικούς
Όπως είναι φυσικό η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση και την επιτροπή των ειδικών. Ήδη αποφασίστηκαν αυξημένοι έλεγχοι και ταυτοπροσωπία για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ενώ θα ενεργοποιηθούν και οι ανάλογες κυρώσεις για τους παραβάτες. Επιπρόσθετα, αναμένεται να θεσπιστούν περαιτέρω κίνητρα για την ένταξη γιατρών σε νοσοκομεία της περιφέρειας, δεδομένων των αυξημένων αναγκών που έχει προκαλέσει η πανδημία.
Ένας μοναχός, με τίμημα τη ζωή του, δίνει τέλος στις μονομαχίες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
Πρώτη φορά αλλαγή χρόνου στα μπλόκα για τους αγρότες - Το «ούτε βήμα πίσω» και η κρίσιμη σύσκεψη των Μαλγάρων
Χιονισμένη Πρωτοχρονιά σε πολλές περιοχές της χώρας - Πού θα μείνει κάτω από το μηδέν ο υδράργυρος
Με λάμψη υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2026: Πυροτεχνήματα, drones, συναυλίες και χιλιάδες πολίτες στους δρόμους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




