Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί στον αγώνα motocross
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά στις 17 Οκτωβρίου. Ο 27χρονος νοσήλευαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο 27χρονος και ένας ακόμα 16χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά το απόγευμα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, όταν ένας αναβάτης, που συμμετείχε στον αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που επιχειρούσε άλμα κι έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε κολώνα.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφοράς τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Η αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας και έναν 60χρονο υπεύθυνο για την ασφάλεια του αγώνα.
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




