Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Φωτογραφία από τη γέφυρα που κόπηκε στα δύο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η κακοκαιρία προκαλεί πολλά προβλήματα στη χώρα. Στα Ιωάννινα, κατέρρευσε γέφυρα στον Άραχθο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ipeirotika.gr, η γέφυρα βρίσκεται στην Μικρή Γότιστα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες χρήστη του facebook, το γεφύρι έσπασε και κόπηκε στα δύο από τα ορμητικά νερά του Αράχθου και τη σφοδρή βροχόπτωση.
Σύμφωνα το epiruspost.gr, τα σοβαρότερα προβλήματα σημειώνονται στην περιοχή της Γλυκής όπου έχει υπερχειλίσει ο Αχέροντας ενώ οριακή είναι η κατάσταση και σε άλλα σημεία του ποταμού.
Καταστήματα και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει ενώ το ποτάμι κατεβάζει με ορμή τεράστιες ποσότητες νερών λόγω και της αδιάκοπης βροχόπτωσης.
Επίσης, υπερχείλισε ο παραπόταμος του Αχέροντα, ο Κοκυτός με αποτέλεσμα να είναι πιο έντονα τα πλημμυρικά φαινόμενα στον κάμπο Φαναρίου. Τα ορμητικά νερά του παρέσυραν γέφυρα στην περιοχή Σκάνδαλο, η οποία έδινε πρόσβαση σε κτηνοτροφικές μονάδες.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




