Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Φωτογραφία από τη γέφυρα που κόπηκε στα δύο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η κακοκαιρία προκαλεί πολλά προβλήματα στη χώρα. Στα Ιωάννινα, κατέρρευσε γέφυρα στον Άραχθο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ipeirotika.gr, η γέφυρα βρίσκεται στην Μικρή Γότιστα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες χρήστη του facebook, το γεφύρι έσπασε και κόπηκε στα δύο από τα ορμητικά νερά του Αράχθου και τη σφοδρή βροχόπτωση.
Σύμφωνα το epiruspost.gr, τα σοβαρότερα προβλήματα σημειώνονται στην περιοχή της Γλυκής όπου έχει υπερχειλίσει ο Αχέροντας ενώ οριακή είναι η κατάσταση και σε άλλα σημεία του ποταμού.
Καταστήματα και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει ενώ το ποτάμι κατεβάζει με ορμή τεράστιες ποσότητες νερών λόγω και της αδιάκοπης βροχόπτωσης.
Επίσης, υπερχείλισε ο παραπόταμος του Αχέροντα, ο Κοκυτός με αποτέλεσμα να είναι πιο έντονα τα πλημμυρικά φαινόμενα στον κάμπο Φαναρίου. Τα ορμητικά νερά του παρέσυραν γέφυρα στην περιοχή Σκάνδαλο, η οποία έδινε πρόσβαση σε κτηνοτροφικές μονάδες.
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



