«Θεματοφύλακες»: Ξεκινά έρευνα η Εισαγγελία και στην Αθήνα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έρευνα για τους θεματοφύλακες ανοίγει και η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Θα διερευνήσει μέχρι πού έχουν απλώσει τη δράση τους οι αυτοαποκαλούμενοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» και εάν δραστηριοποιούνται εντός του νομού Αττική.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών βάζει στο στόχαστρό της την συγκεκριμένη ομάδα που έκανε αίσχη σε Γυμνάσιο της Πιερίας, με την εισαγγελική λειτουργό να ζητεί τη διενέργεια έρευνας για τους «Θεματοφύλακες», ζητώντας να ερευνηθεί αν η δράση των ομάδων αυτών έχει φτάσει και σε περιοχές της Αθήνας.
Η εισαγγελέας, ζητεί να ερευνηθεί ακόμη εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της διέγερσης σε ανυπακοή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ακόμη και το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Διαβάστε ακόμη
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



