Αθήνα: Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις σε ανήλικους στο κέντρο – Ληστείες και απειλές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολύ ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει οι επιθέσεις σε ανήλικους στο κέντρο της Αθήνας οι οποίες, μάλιστα, πραγματοποιούνται σε γεμάτα κόσμο σημεία της πόλης, ακόμα και σε ώρες αιχμής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, μόνο την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, σημειώθηκαν δύο τέτοιες επιθέσεις. Στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Νίκης, γύρω στις 9 το βράδυ, και όσο τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά, δύο κορίτσια, 15 και 16 ετών, απειλήθηκαν από τρεις νεαρούς που τις πλησίασαν, ότι θα τις ξυλοκοπήσουν. Οι νεαροί άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν πάνω τους τα κορίτσια και κατάφεραν να εξαφανιστούν.
Επίθεση και στο Μοναστηράκι
Δύο ώρες νωρίτερα, δύο άλλοι νεαροί πλησίασαν έναν 15χρονο στην πλατεία στο Μοναστηράκι και αφού τον απείλησαν, με μαχαίρι, τού άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και κατάφεραν να εξαφανιστούν. Την ίδια μέρα, και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηρώδου Αττικού, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς οι οποίοι, λίγο νωρίτερα, είχαν ληστέψει συνομήλικούς τους. Μάλιστα οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και οι αρχές αναζητούν τώρα αν μπορεί να έχουν σχέση και με άλλες ληστείες που να έγιναν στην περιοχή του Συντάγματος.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



