Πυρκαγιά στο Γκάζι: Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός ανασύρθηκε 90χρονος από τη μονοκατοικία στο Γκάζι όπου εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 20.00. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής πρόκειται πιθανότατα για ρακοσυλλέκτη, ο οποίος είχε πολλά αντικείμενα στο σπίτι του γι' αυτό και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Όσον αφορά τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 90χρονος είχε ανάψει κάποια θερμάστρα για να ζεσταθεί από την οποία πιθανόν ξεκίνησε η φωτιά. Σημειώνεται ότι είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ελλάδα με θύματα κυρίως ηλικιωμένους εξαιτίας πυρκαγιών που οφείλονται στα ίδια αίτια. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία στην οδό Ελασιδών 16 στο Γκάζι και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Δεν είναι μόνο η λειψυδρία: Οι τεράστιες ποσότητες νερού που χάνονται στην Ελλάδα από διαρροές και η μεγάλη «ανάσα» στην Αττική
Ιστορία τρέλας στη Θεσσαλονίκη: Του ζήτησαν δύο φορές δημοτικά τέλη για ακίνητο που πούλησε πριν 14 χρόνια
Η μάχη της Αθήνας για τους «γαλάζιους»: Γνωστά ονόματα κυνηγάνε τον σταυρό σε τρεις δύσκολες περιφέρειες
«Ο στόχος είναι η καταστροφή»: Η εύθραυστη ισορροπία του Ισραήλ με ΗΠΑ, Ιράν και Λίβανο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




