Αγωνία για 2χρονο αγόρι που νοσηλεύεται με κορονοϊό - Παραμένει στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διασωληνωμένο παραμένει στο Ιπποκράτειο σε ΜΕΘ, το 2χρονο αγοράκι που κόλλησε κορονοϊό στις 2 Φεβρουαρίου και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη.
Όσον αφορά τον 11χρονο που μεταφέρθηκε με C-130 από τη Μυτιλήνη, στο «Αγλαΐα Κυριακού», είναι καλύτερα στην υγεία του και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ στις 8 το πρωί ολοκλήρωσε την εφημερία του το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, με 31 εισαγωγές και 129 προσελεύσεις στο Τμήμα Επειγόντων του κορονοϊού.
Παρότι η κατάσταση στα νοσοκομεία φαίνεται σταθερή, σε ό,τι αφορά τις εισαγωγές, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς οι σκληροί δείκτες της πανδημίας δεν έχουν υποχωρήσει
Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



