Αποσύρεται μαρμελάδα από την αγορά - Φόβοι για σπασμένο γυαλί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Marks & Spencer Greece, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχώρησε άμεσα και έχει ολοκληρώσει πλήρως διαδικασία προληπτικής απόσυρσης όλων των προϊόντων με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340 γρ» που διατίθενται στα καταστήματα και τμήματα Marks & Spencer Food στην Ελλάδα.
Η απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό ξένου σώματος (θραύσματος γυαλιού) στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022) και σκοπός είναι να γίνει επανέλεγχος όλων των συσκευασιών.
Η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν µε την εξυπηρέτηση πελατών στην τηλεφωνική γραμμή: 211 108 7300.
«Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



