Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σταθμευμένο και ανατράπηκε στην παραλιακή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να πάρει τη στροφή λίγο μετά το Βασιλικό Θέατρο κινούμενος προς τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να αναποδογυρίσει.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία και η οδική βοήθεια, ενώ ευτυχώς ο οδηγός, που επέστρεψε στο σπίτι του, είναι καλά στην υγεία του.
Διαβάστε ακόμη
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



