Σοβαρό περιστατικό στο Δήλεσι: Πάτησε τον σύντροφό της με το αυτοκίνητο εν μέσω καυγά - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Δηλεσίου το βράδυ της Κυριακής, 22 Μαΐου. Κοπέλα τραυμάτισε τον σύντροφό της με το αυτοκίνητο.
Ειδικότερα, η κοπέλα είχε βρεθεί με τον σύντροφό της και συζητούσαν, όταν ξαφνικά ανέβηκαν οι τόνοι και οι δύο άρχισαν να καυγαδίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr.
Ενώ καυγάδιζαν, η κοπέλα πάτησε με το αυτοκίνητο τον νεαρό σύντροφο της, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος, σοβαρά τραυματισμένος.
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



