Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες στο ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα - Τι ερευνούν οι αρχές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρά ανασύρθηκαν πριν από λίγο τα δύο άτομα που έπεσαν στη θάλασσα με αυτοκίνητο, γύρω στις 3:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο αλιευτικό λιμανάκι των Νέων Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού.
Τα δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, βρισκόταν για ώρα μέσα στο νερό και είχαν χάσει τις αισθήσεις τους.
Τα δύο άτομα ανέσυραν από το νερό δύτες της ΕΜΑΚ, ενώ στο σημείο βρίσκονται όχημα του λιμενικού και περιπολικό της αστυνομίας.
Στην περιοχή αναμένεται να φτάσει άμεσα και ιατροδικαστής, προκειμένου να διερευνήσει τις αιτίες θανάτου των δύο ατόμων, αφού από την υπόθεση δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο.
Δημιουργούνται ερωτηματικά για το πώς έπεσε το όχημα μέσα στο νερό, αφού βρισκόταν στην προκυμαία του αλιευτικού καταφυγίου, σε σημείο που δεν είναι δυνατό να αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τους εντοπίστηκαν δεμένοι με χειροπέδες.
Δίκη Λιγνάδη: «Βιαστής δεν υπήρξα ποτέ» - «Δεν κατηγορούμαι εδώ για πέφτουλας ή γύπας»
Τέλος η αγωνία των υποψηφίων στις πανελλήνιες - Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



