Πτολεμαΐδα: Ένταση μεταξύ διαδηλωτών-MAT, λόγω παρουσίας της Γεροβασίλη
Διαδηλωτές συνεπλάκησαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους τελευταίους να κάνουν και χρήση χημικών - Ένας τραυματίας διαδηλωτής (vid)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένταση πυροδότησε η παρουσία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών. Διαδηλωτές ήρθαν σε συμπλοκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με τους τελευταίους να κάνουν και χρήση χημικών.
Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν λίγο περισσότερο, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τις αψιμαχίες τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Πηγή: kozan.gr
Διαβάστε ακόμη
Σκληραίνει στάση το Ιράν: Πύραυλοι, drones και «σφράγισμα» διαρκείας στα Στενά του Ορμούζ
Εκτελεστές, παγίδες και ένα απίστευτο σχέδιο διαφυγής: Όλες οι απειλές δολοφονίας του Τραμπ
«Hot - Dry - Windy»: Σε Red Code Αττική, Αργολίδα, Λέσβος, Βοιωτία και Εύβοια - Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς
Μαγικές εικόνες από την ολική έκλειψη ηλίου - Εκατομμύρια μάτια στραμμένα στον ουρανό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




