MenuClose
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on TwitterFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
youtubefacebooktwitterinstagram
Τελευταία Νέα
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
  • Videos
BREAKING NEWS:
Απόπειρα αρπαγής 10χρονου στην Πτολεμαΐδα: Τι κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού«Βόμβα»: Κατηγορείται για βιασμό ο Γκονσάλο Μοντιέλ – Ο παίκτης που χάρισε το Μουντιάλ στην Αργεντινή«Το παιδί μου έφυγε μαρτυρικά»: Ένοχος για τον θάνατο 9χρονου κρίθηκε χειρούργος του Νοσοκομείου ΛαμίαςΆγρια κόντρα στη Βουλή για τη σειρά των ομιλητών - Λαμπρούλης σε Γιαννούλη: «Είστε απαράδεκτος»Μοναχοί δεν εγκαταλείπουν μοναστήρι στο Κίεβο: Άγριες συμπλοκές - «Ο διάβολος είναι εδώ, απλώς θα προσευχηθούμε»
Homepage |   Ελλάδα   |   27.01.2023 10:51
Newsroom
Newsroom

Αίτημα για αποφυλάκιση κατέθεσε ο Κούγιας για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Προαναγγέλλει μηνύσεις σε Καρακούκη και Καλόγρηα

επόμενο άρθροnext-article
Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Αίτημα αποφυλάκισης για την Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας ενώ αναφέρει πως υπέβαλε μηνύσεις στους ιατροδικαστές Καρακούση - Καλόγρηα που ασχολούνται με την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της κατηγορουμένης. 

 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει:

«Σήμερα, συνεργάτης του γραφείου μας, λόγω της απασχολήσεως του κου Κούγια στα δικαστήρια, κατέθεσε ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών αίτημα της Σ.Π. για την άμεση απελευθέρωσή της, αφού μετά τις νεκροψίες – νεκροτομές και τις επακολουθήσασες ιατροδικαστικές εκθέσεις των κ.κ. τακτικών ιατροδικαστών Τσάκωνα, Τσιόλα (προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών), την πραγματογνωμοσύνη για την Μαρία- Ελένη του τακτικού ιατροδικαστή Πειραιώς κου Τσαντιρη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Λαρίσης κου Κραββαρίτη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Πελοποννήσου και παθολογοανατόμου κου Μεσογίτη, τη μαρτυρική κατάθεση και την προηγηθείσα έκθεση της ιατροδικαστή του πίνακα πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών κας Δημακοπούλου, τη νέα μαρτυρική κατάθεση του ιατρού – παθολογοανατόμου του ΚΑΤ κου Ευτυχιάδη, ο οποίος στην ουσία ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση, αλλά και την πρώτη παθολογοανατομική του έκθεση, αλλά κυρίως την από 20/1/2023 επτάωρη συμπληρωματική κατάθεση της κας Αγγελικής Τσιόλα επί όλων των ιατρικών επιστημονικών προσεγγίσεων, δηλαδή μετά από όλες τις παραπάνω καταθέσεις και εκθέσεις που έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών, χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο και χωρίς καμία βιβλιογραφία, των αυτοδιορισμένων ιατροδικαστών Αθηνών κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, είναι επιβεβλημένη και χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση η άμεση αποφυλάκιση τα κας Σ.Π., η οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εις βάρος των άτυχων παιδιών της, της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας, αφού πλέον η εκδοχή του ασφυκτικού θανάτου έχει καταρρεύσει και κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος.

Πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψεύδους καταθέσεως θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα το δικηγορικό μας γραφείο κατ’ εντολή της κας Σ.Π. για την στερούμενη παντελώς επιστημονικού υποβάθρου, κατά παγκόσμια ιατροδικαστική πρωτοτυπία, ιατρική γνωμοδότησή τους και τις μαρτυρικές τους καταθέσεις». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Πρόταση μομφής: «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» -Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη Βουλή
  • «Φωτιές» στην Άγκυρα άναψε το βιβλίο του Πομπέο: Πώς θέλει να χρησιμοποιήσει ο Ερντογάν τις δυτικές επιθέσεις, στο δρόμο προς τις κάλπες
  • Μείωση κλινικών, μετακίνηση προσωπικού, νέες μονάδες: Σαρωτικές αλλαγές στα νοσοκομεία – Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας
  • Κλειστά σχολεία την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες περιοχές δεν θα χτυπήσει το κουδούνι
  • Ομιλος Φουρλής: Γιατί έφυγε από την Τουρκία – Σε ποιον πούλησε την Intersport
επόμενο άρθροRead next Article
#TAGS
  • Αλέξης Κούγιας
  • ιατροδικαστής
  • αποφυλάκιση
  • μήνυση
  • ειδήσεις τώρα
  • Ρούλα Πισπιρίγκου
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!Gowise.gr. Κάνε σύγκριση σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ethnos on Google News
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.grRegister on Ethnos at Google News
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 30.03.2023 11:24
Ρεύμα: Συναγερμός ΑΔΜΗΕ για κίνδυνο μπλακ άουτ το Πάσχα - Συνεδριάζει η ΡΑΕ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 30.03.2023 08:00
ΑΑΔΕ: Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφές ΦΠΑ εξπρές - Ποιοι θα μπουν στη «χρυσή» λίστα και θα προηγούνται
MENSHOUSE
Τομ Χανκς, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Μάργκοτ Ρόμπι: Αρκεί ένα πλάνο για να καταλάβεις ότι γι’ αυτή την ταινία θα συζητάμε για χρόνια (Vid)
MENSHOUSE
Γκρέμιζε κάθε βίλα κάθε νεοκλασικό: Το τέρας που έκανε την όμορφη Αθήνα μια τσιμεντούπολη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

01
30-03-2023 14:57
Τι θα γίνει τελικά με τα σχολεία; Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε γυμνάσια και λύκεια
02
29.03.2023 15:50
Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 57χρονος
03
30.03.2023 16:12
Μεγάλη φωτιά στο Πήλιο - Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
04
30.03.2023 15:17
Ισόβια στον 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή - Αθώος ο 37χρονος που είχε καταδικαστεί για συνέργεια
05
30.03.2023 10:28
Ακρωτηριάστηκε 8χρονος σε σχολείο της Πολίχνης - Έκλεισε πόρτα πάνω στο χέρι του

POPULAR VIDEOS

Μεσημεριανό δελτίο 30/03/2023
Μεσημεριανό... | 30.03.2023 13:59
Μεσημεριανό δελτίο 30/03/2023
Ώρα Ελλάδος 30/03/2023
Ώρα Ελλάδος... | 30.03.2023 09:55
Ώρα Ελλάδος 30/03/2023
Κεντρικό δελτίο 29/03/2023
Κεντρικό... | 29.03.2023 20:03
Κεντρικό δελτίο 29/03/2023
Αυτοψία του OPEN στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Φλώρινα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 29.03.2023 19:30
Αυτοψία του OPEN στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Φλώρινα
Αθλητικό δελτίο 30/03/2023
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 30.03.2023 13:55
Αθλητικό δελτίο 30/03/2023