Στο Μαντείο των Δελφών μετά το Οικονομικό Φόρουμ (pics)
Αρκετά σημαντικές προσωπικότητες παγκοσμίως βρέθηκαν στο Μαντείο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για ακόμη μία χρονιά, το 4ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών συγκέντρωσε πλήθος προσωπικοτήτων εντός και εκτός Ελλάδας είτε από τον πολιτικό είτε από τον οικονομικό και επιχειρηματικό χώρο.
Αρκετοί εξ' αυτών με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στα πολλά και διαφορετικά πάνελ που φιλοξενήθηκαν στους Δελφούς δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το μουσείο της περιοχής, αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους του, στους οποίους συγκαταλέγεται και το Μαντείο.
Σκοπός της επίσκεψης τους, βέβαια, δεν ήταν να πάρουν τον χρησμό της Πυθίας, αλλά να δουν τα εντυπωσιακά εκθέματα και να ταξιδέψουν έστω και για λίγο στο αρχαιοελληνικό παρελθόν.


Ανάμεσα στις σημαντικές προσωπικότητες που βρέθηκαν στο Μαντείο ήταν ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Χοακίν Αλμούνια, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Γκίκας Χαρδούβελης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Σταύρος Θεοδωράκης και αρκετοί ακόμα.
Πάντως, το Μαντείο των Δελφών δεν επισκέφθηκε ούτε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ούτε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ούτε ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νίκολα Ντιμιτρόφ.


Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



