Υπό κατάρρευση: Ξεκόλλησε πόρτα από εν κινήσει λεωφορείο της ΟΣΥ – Νέα καταγγελία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Στα όριά του βρίσκεται ο στόλος λεωφορείων της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) με τα επικίνδυνα περιστατικά για την ασφάλεια επιβατών, εργαζομένων, αλλά ακόμα και διερχόμενων πεζών και ΙΧ να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Ετσι, μετά την πτώση αντικειμένου από την οροφή οχήματος που βρισκόταν εν κινήσει την περασμένη εβδομάδα, για το οποίο πηγές της εταιρίας έλεγαν στη συνέχεια ότι ήταν καπάκι κλιματιστικού και όχι τμήμα της οροφής και το τρόλει που τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό στην Πατησίων, την Τετάρτη επιβάτες του λεωφορείου Α1 (Βούλα – Πειραιάς) είδαν έντρομοι τη μισή πόρτα του οχήματος να ξεκολλά. Τη συγκράτησαν μάλιστα οι ίδιοι για να μη φύγει εντελώς και βρεθεί στο δρόμο.
Οπως αναφέρει σε καταγγελία του επιβάτης της γραμμής, το λεωφορείο «αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου μπροστά απο το Νιάρχος γιατί το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας ξεχαρβαλώθηκε και ήταν έτοιμο να πέσει. Ευτυχώς οι επιβάτες το συγκράτησαν και ο οδηγός συγκράτησε τα 2 φύλλα με ταινία».
Ο οδηγός του οχήματος ενημέρωσε άμεσα τους επιβάτες ότι δε θα ξανανοίξει τη μεσαία πόρτα για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο δεν κατέβασε τους επιβάτες ώστε να εκκενωθεί το λεωφορείο για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.
Ετσι, στη συνέχεια και όπως καταγγέλλει ο ίδιος επιβάτης, μπροστά από τον σταθμό Εδεμ και ενώ το λεωφορείο ήταν σταματημένο σε στάση, «το ξεχαρβαλωμένο φύλλο δυστυχώς έπεσε προς τη μεριά του δρόμου». Ο οδηγός συγκράτησε πάλι τα φύλλα με ταινία και συνέχισε τη διαδρομή του για όσο διάστημα τουλάχιστον ο συγκεκριμένος επιβάτης παρέμεινε στο όχημα.
Το περιστατικό παραδέχεται και η ΟΣΥ. Πηγές της εταιρίας, με τις οποίες επικοινώνησε το «Εθνος», σημείωναν πως πράγματι τμήμα της πόρτας ξεκόλλησε. Προσέθεταν ωστόσο ότι αυτό δεν έγινε δεύτερη φορά και ουδέποτε βρέθηκε στο δρόμο, σύμφωνα τουλάχιστον με την ενημέρωση του οδηγού του οχήματος.
Η εταιρία μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, η οποία αφορά κυρίως τον οδηγό και το λόγο για τον οποίο δεν ακινητοποίησε άμεσα το όχημα ώστε να το εκκενώσει βασει των κανονισμών. Ο ίδιος, πάντως, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι δεν αποβίβασε τους επιβάτες στο σημείο καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού τους αφού από εκεί διέρχεται η γραμμή του τραμ. Προχώρησε – όπως είπε – 3 στάσεις ώστε οι επιβάτες να κατέβουν με ασφάλεια.
- Επεισόδια στο Σύνταγμα στην πορεία για τα Τέμπη: Μολότοφ, πέτρες και χημικά
- Οικονόμου για Τέμπη: Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε για την κατάσταση των σιδηροδρόμων, αλλά δεν μπορούσε να ξέρει ποιος είχε… βάρδια
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που το ρωσικό μαχητικό επιτίθεται στο αμερικανικό drone πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα
- Πώς σημειώθηκε η τραγωδία στην Κόρινθο: Η μητέρα χτύπησε την κόρη με αιχμηρό αντικείμενο κατά τη διάρκεια του καυγά
- Ισχυρά καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες: Πότε θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία την Αττική - Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου
- YΠΟΙΚ: Πουλάει έργα τέχνης και νοικιάζει ακίνητα κατασχεμένα από εγκληματικές δραστηριότητες
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



