Ακέφαλο πτώμα μικρού παιδιού στη Λέσβο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μικρό παιδί ξέβρασε η θάλασσα
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, καθώς κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι στην περιοχή τους η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα που βρέθηκε σήμερα σε θαλάσσια περιοχή της νότιας Λέσβου, ανήκει στο 9χρονο κορίτσι το οποίο αγνοείται από τις 13 Φεβρουαρίου σε ναυάγιο με πρόσφυγες.
Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να εξεταστεί ιατροδικαστικά και να ταυτοποιηθεί.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



