Φωτιά στο Λαγονήσι - Δήμαρχος Λαυρεωτικής στο ethnos.gr: «Η περιοχή έχει πολλά εργοστάσια με εύφλεκτα υλικά - Ζητάμε εναέρια μέσα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/07) στο Λαγονήσι.
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς μίλησε στο ethnos.gr κάνοντας έκκληση για εναέρια μέσα και σημείωσε ότι, στην περιοχή, υπάρχουν εργοστάσια με εύφλεκτα υλικά.
«Ο αέρας δε βοηθάει καθόλου»
Όπως είπε ο κ. Λουκάς, «Η φωτιά έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Απειλούνται μεγάλες εκτάσεις που είναι δύσκολο να σας περιγράψω. Κυρίως όμως απειλούνται οι οικισμοί Πέτα και Μεγάλη Αυλή Κερατέας. Στο Πάνιο όρος η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη. Το μέτωπο είναι τεράστιο. Ζητάμε εναέρια μέσα. Μέλημα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Μετά η ασφάλεια των σπιτιών, των εργοστασίων αλλά και των υποδομών ενέργειας και αναφέρομαι στις κολώνες της ΔΕΗ. Η περιοχή εδώ έχει πολλά διάσπαρτα εργοστάσια που έχουν εύφλεκτα υλικά. Ζητάμε εναέρια μέσα. Μόλις τώρα βλέπω ένα ελικόπτερο. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά αλλά ο αέρας δε βοηθάει καθόλου».
Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα μέτωπα της φωτιάς στο Live blog του ethnos.gr
Αποκάλυψη Ψαρόπουλου στο OPEN: Κάνουν εκταφή της κόρης μου μία μέρα πριν το μνημόσυνο - Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους
Τελεσίγραφο Τραμπ σε Ιράν: Σε 10 ημέρες θα μάθετε αν θα υπάρξει επίθεση - Προειδοποιεί για «άσχημα πράγματα»
«Δεν μπορώ να πληρώσω» λέει ο πατήρ Αντώνιος για τις 60.000 ευρώ - «Αφήνομαι στον κάθε συνάνθρωπο»
Σοκαριστικές εικόνες από τη σύλληψη του Σάια ΛαΜπάφ - Άγριο ξύλο από παρευρισκόμενους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



