ΕΟΦ: Απαγόρευσε συμπλήρωμα διατροφής - Ανιχνεύτηκε μη εγκεκριμένη ουσία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του μη γνωστοποιημένου συμπληρώματος διατροφής FA CORE NEURO 350 g με γεύσεις Citrus-Peach, Exotic, Fruit Massage, Lychee και Orange-Mango.
Ο ΕΟΦ αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των συμπληρώματος διατροφής FA CORE NEURO 350 g με γεύσεις Citrus-Peach, Exotic, Fruit Massage, Lychee και Orange-Mango της εταιρείας FITNESS AUTHORITY Sp.z.o.o. Πολωνίας (παραγωγός), μετά από ενημέρωση ότι ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alpha-glycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food).
Το παραπάνω προϊόν οι αποδέκτες το προμηθεύτηκαν από τη Βουλγαρία.
Το προϊόν επιπλέον δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται για την εφαρμογή της παρούσης. Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




