Ενότητες στο άρθρο: 📌 Έβαλε αποσμητικό χώρου
Θεσσαλονίκη: Οδηγός αστικού λεωφορείου στη μάχη κατά της δυσοσμίας - Έβαλε αποσμητικό χώρου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλοκαίρι σημαίνει ιδρώτας και μερικές φορές δυσοσμία στα αστικά λεωφορεία όπου συνωστίζεται ο κόσμος. Κάτι που δεν άντεξε ένας οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη.
Έβαλε αποσμητικό χώρου
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το theopinion.gr, η λεωφορειακή γραμμή 57, που εκτελεί στο δρομολόγιο «Αριστοτέλους – Διασταύρωση Χορτιάτη» οι επιβάτες έμειναν έκπληκτοι όταν παρατήρησαν ότι εντός του λεωφορείου ήταν τοποθετημένο ένα αποσμητικό χώρου!
Η εν λόγω παρέμβαση, ήταν τοποθετημένη στο συγκεκριμένο σημείο με tie wrap, με κατεύθυνση προς το εσωτερικό του λεωφορείου και όπως όλα δείχνουν το έβαλε εκεί ο ίδιος ο οδηγός.
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



