Τραγωδία στη Φωκίδα: Γυναίκα οδηγός απανθρακώθηκε μετά από σύγκρουση με λεωφορείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη Φωκίδα όταν γυναίκα απανθρακωθηκε μέσα στο αυτοκίνητό που επέβαινε μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε όταν αυτό συγκρούστηκε με λεωφορείο στο 52ο χλμ Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό Φωκίδας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 52ο χλμ Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό Φωκίδας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, πρόκειται για μία γυναίκα 67 ετών, επιβάτιδα στο ΙΧ.
Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μετά την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε, μετά τη σύγκρουση με λεωφορείο. Οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου, είναι καλά στην υγεία τους. Αναφέρθηκαν κάποιοι μικροτραυματισμοί.
Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



