Γρεβενά: «Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς για τραυματισμένο αγοράκι – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λάρισα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Περιπέτεια με αίσιο τέλος είχε ένα αγοράκι από τη Δεσκάτη Γρεβενών, όταν χθες (19/10), νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του έπρεπε να μεταφερθεί εγκαίρως στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε και κινητοποίησε τις Αρχές στις 8:30 το βράδυ.
Στην όλη προσπάθεια συνέδραμαν -καταβάλλοντας τα μέγιστα- άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας από το Α.Τ. Δεσκάτης, Ελασσόνας και τέλος Λάρισας, που καθ’ όλη τη διαδρομή συνόδευαν με περιπολικά και μηχανές το ιδιωτικό αυτοκίνητο της οικογένειας ανοίγοντας το δρόμο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



