Ανησυχία για μαθητές στη Σύρο: Έπεσαν σοβάδες πάνω σε παιδιά - Μαθητής στο νοσοκομείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται σχολικά κτίρια στη Σύρο και πιο συγκεκριμένα σε σχολικά κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή Λιβάδια του Μάννα. Μάλιστα, σύμφωνα με το cycladeslive.gr την περασμένη Παρασκευή ένα παιδί πήγε στο νοσοκομείο καθώς έπεσαν πάνω του σοβάδες, την ώρα που είχαν διάλειμμα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το τοπικό μέσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσει κυριολεκτικά το ταβάνι στο κεφάλι μαθητών και καθηγητών.
Έχουν «σκάσει» τα σίδερα λόγω της σκουριάς και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν κομμάτια σοβά στα κεφάλια όσων περνούν από κάτω.

Η κατάσταση κρίνεται άκρως κρίσιμη και επικίνδυνα την ίδια ώρα που τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



