«Μείναμε 17 ώρες στο πούλμαν»: Έλληνας περιγράφει τις στιγμές που 100 άτομα εγκλωβίστηκαν στην Τσεχία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τη μεγάλη ταλαιπωρία που έζησαν το Σάββατο (23/12) περίπου 100 Θεσσαλονικείς επιβάτες δύο τουριστικών πούλμαν -οι οποίοι έμειναν όλη τη νύχτα εγκλωβισμένοι εν μέσω χιονοθύελλας για περισσότερες σε αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας, μίλησε σήμερα το πρωί επιβάτης του πούλμαν.
«Μείναμε εγκλωβισμένοι στο πούλμαν, μέσα στα χιόνια για περισσότερες από 17 ώρες» δήλωσε ο κ. Σάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Τα πούλμαν ακινητοποιήθηκαν στον δρόμο που οδηγεί από την Πράγα στη Βιέννη, 98 χλμ. έξω από την Πράγα. Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρειάζονταν τα φάρμακά τους.
Οι Έλληνες εκδρομείς είχαν μείνει χωρίς φαγητό και νερό και πέρασαν δύσκολες ώρες.
Τελικά, μετά από 17 ώρες και με τη συνδρομή της ελληνικής πρεσβείας, εκχιονιστικό έφτασε τα ακινητοποιημένα πούλμαν, άνοιξε τον δρόμο και οι εκδρομείς έφτασαν εξουθενωμένοι στον προορισμό τους.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



