Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Συγγρού λόγω πινακίδας
Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 16:30 της ίδιας ημέρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε μία πινακίδα, η οποία -εξαιτίας των ισχυρών ανέμων- ήταν έτοιμη να πέσει και οδήγησε την Τροχαία να κλείσει το ρεύμα ανόδου.
Στο σημείο έφτασαν ειδικά συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τη ζημιά, ενώ η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή κυκλοφορίας.
Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργεί ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα -σε πολλούς δρόμους της Αθήνας- που προκάλεσε τον εκνευρισμό των οδηγών, οι οποίοι στην κυριολεξία εγκλωβίστηκαν στα ΙΧ τους.
Η πινακίδα, πάντως, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, κυριολεκτικά κρεμόταν στον αέρα και ο κίνδυνος πτώσης της ήταν πολύ μεγάλος. Κάτι τέτοιο είναι βέβαιο πως θα προκαλούσε σοβαρότατο τροχαίο και γι’ αυτό ήταν άμεση η αντίδραση της Αστυνομίας.
Τελικά, ο συγκεκριμένος δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 16:30 της ίδιας ημέρας.
Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»
Πως διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση - Ποιες συναντήσεις δρομολογούνται στη «γειτονιά»
Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα
Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




