Σε εξέλιξη το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Δυο μήνες στους δρόμους οι φοιτητές ενώ το νομοσχέδιο έρχεται στη Βουλή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
«Δεν θα περάσει»
Με κεντρικά συνθήματα «Δεν θα περάσει» και «Κάτω ο νόμος Πιερρακάκη» φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονται για ακόμη μία Πέμπτη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας υπερασπιζόμενοι το άρθρο 16 του Συντάγματος.
Οι φοιτητές βρίσκονται δυο μήνες στο δρόμο ενώ πολλά ιδρύματα συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάληψη.
Όπως και τις προηγούμενες φορές το ραντεβού δόθηκε στις 12 στα Προπύλαια, ενώ λίγο μετά τις 2 ξεκίνησε η πορεία, η οποία αναμένεται να καταλήξει ενώπιον της Βουλής.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, λόγω της πορείας υπάρχουν εκτροπές στην κυκλοφορία στο κέντρο.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.
«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




