Εικόνες από την κατάληψη που εκκενώθηκε στη Νομική Σχολή - 27 οι προσαγωγές
Ρόπαλα, κράνη και ασπίδες βρέθηκαν μέσα στη Νομική, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ρόπαλα, κράνη και ασπίδες βρέθηκαν μέσα στη Νομική, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά την επιχείρηση για εκκένωση της κατάληψης υπέρ των Παλαιστινίων.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/5) άτομα εισέβαλαν στον χώρο της Νομικής, όπου άπλωσαν σκηνή και πανό με «Κάτω τα χέρια από τη Ράφα». Σήμερα το πρωί υπήρξε επικοινωνία των Αρχών της σχολής με την αστυνομία, με την πρυτανική Αρχή να λέει πως παρεμποδίζονται οι φοιτητές από το να προσέλθουν στα μαθήματά τους και οργανώθηκε επιχείρηση, παρουσία εισαγγελέα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.

Στη ΓΑΔΑ 27 άτομα
Έχουν προσαχθεί 27 άτομα, ενώ όπως έγινε γνωστό, η εκκένωση αποφασίστηκε υπό τον φόβο των πρυτανικών Αρχών για «ντόμινο», ότι δηλαδή θα ακολουθούσαν τη Νομική και άλλες σχολές, με καταλήψεις.

Οι 27 έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, υπό δρακόντεια μέτρα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ καθώς υπάρχει κάλεσμα από αλληλέγγυους για συγκέντρωση. Την ίδια ώρα, στη Νομική παραμένουν 100 άτομα που διαμαρτύρονται, όπως μεταδίδει στο OPEN ο Αγαπητός Ταγκαλής.
Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας: «Άκουσα κραυγές και μια τζαμαρία να σπάει»
Λίβανος: Επιστροφή στο σπίτι με ελπίδα αλλά και φόβο - Οι πρώτες παραβιάσεις και η εύθραυστη ηρεμία
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
Ο «ωραίος» πολιτικός με το πτυχίο του | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.20)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




