Ηράκλειο: Η οικογένεια της 17χρονης προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου - «Δεχόταν bullying στο σχολείο»
Η οικογένεια της Νικολέτας ζητά περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η οικογένεια της 17χρονης, που έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη, καταθέτει μηνύσεις και ζητά περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Όλα έγιναν λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το σχολείο της και σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως η Νικολέτα δεχόταν εκφοβισμό από συμμαθητές της.
Η δικηγόρος της οικογένειας, Αλεξάνδρα Σπανάκη σε δηλώσεις του τόνισε πως πίσω από το τραγικό συμβάν ενδέχεται να κρύβεται μια υπόθεση σχολικού εκφοβισμού. «Μου έγινε γνωστό από την οικογένεια ότι υπήρχαν περιστατικά ενόχλησης της Νικολέτας στο σχολείο από δύο συμμαθητές της. Και, όπως είναι λογικό, η υπόθεση θα πρέπει να διερευνηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει να αποκαλυφθεί ποιος ή ποιοι “έσπρωξαν” αυτό το παιδί στην αυτοκτονία, αν αυτό τελικά έχει συμβεί», λέει η Αλ. Σπανάκη.
Καταθέσεις από συμμαθητές
Την ίδια στιγμή η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις από συμμαθητές, καθηγητές και φίλους της 17χρονης, προκειμένου να ερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων θα ελεγχθούν το κινητό και οι υπολογιστές που χρησιμοποιούσε η 17χρονη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που έγινε όλες οι κακώσεις στο σώμα της νεαρής κοπέλας φαίνεται να συνδέονται με την πτώση. Δηλαδή, αποκλείεται η πιθανότητα να είχε δεχθεί χτύπημα πριν πέσει στο κενό.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




