Τροχαίο στο Ίλιον: Ακαριαίος ο θάνατος του πεζού που παρασύρθηκε από μηχανή
Σοκαριστικές μαρτυρίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του πεζού που παρασύρθηκε το πρωί της Τετάρτης από μηχανή, στη συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Πολυτέκνων, στο Ίλιον.
Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «είχα πάει απέναντι και είδα τον άνθρωπο κάτω και πήγα προς τα εκεί και τον είδα. Ήταν ακριβώς στη διάβαση ο άνθρωπος. Ήταν πρησμένος, μωβ, μέσα στα αίματα και ήταν ήδη πεθαμένος». Πρόσθεσε δε πως άκουσε ότι η «μηχανή βγήκε με κόκκινο».
«Σύμφωνα με τους γείτονες που μίλησα χτυπήθηκε ένας άνθρωπος στο φανάρι, είναι γενικότερα ένα σημείο πολύ επικίνδυνο. Η ταχύτητα από πάνω από τα φανάρια μέχρι κάτω… αν ανοίξει πράσινο ειδικά τα πρωινά, σε ώρες αιχμής γίνεται χαμός» τονίζει άνθρωπος που ήταν στη γειτονιά την ώρα του περιστατικού.
«Τον είδα τον άνθρωπο χτυπημένο, ήταν κάτω, δεν είχε τις αισθήσεις του. Το πόδι του ήταν στη διάβαση, το κεφάλι του ήταν μέσα στον δρόμο» τόνισε ένα ακόμα άτομο που βρέθηκε στο σημείο λίγο μετά το τροχαίο.
Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




