Φωτιά στη Μήλο: Μάχη για κατάσβεση σε διάσπαρτες εστίες
Νωρίτερα εκδόθηκε μήνυμα του 112 προς όσους βρίσκονται στην παραλία Τσιγκράδο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Αντιμέτωπες με αρκετές διάσπαρτες εστίες είναι οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Ζεφύρια, πλησίον του αεροδρομίου της Μήλου, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική.
Νωρίτερα εκδόθηκε μήνυμα του 112 προς όσους βρίσκονται στην παραλία Τσιγκράδο καλώντας τους να απομακρυνθούν προς Προβατά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 18:30 και καίει χαμηλή βλάστηση και οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν προσπάθειες για να θέσουν υπό έλεγχο τις διάσπαρτες εστίες.
Ισχυρές δυνάμεις στη «μάχη» κατά της φωτιάς
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρα οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ.
«Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



