Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η επιχείρηση
Εύβοια: Εξουδετερώθηκαν 15 βλήματα στην παραλία Αμίτσα – Ξανά στη διάθεσή των λουόμενων
Μετά την επιχείρηση των πυροτεχνουργών άνοιξε ξανά η παραλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης βλημάτων στην παραλία Αμίτσα στο Κυμάσι Μαντουδίου, στην Εύβοια.
Η παραλία είχε κλείσει για το κοινό το πρωί του Σαββάτου (13/7) καθώς εντοπίστηκαν βλήματα πολέμου. Σήμερα (15/7) έφτασαν στο σημείο πυροτεχνουργοί και εξουδετέρωσαν τα βλήματα.
Η επιχείρηση
Οι πυροτεχνουργοί, συνοδεία της αστυνομίας πήραν τα βλήματα και τα πήγαν σε νταμάρι στον ΚΑΚΑΒΟ, στα μεταλλεία πρώην Σκαλιστήρι και τα εξουδετέρωσαν, χωρίς να σημειωθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.
Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, η παραλία άνοιξε κανονικά χωρίς να σημειωθεί κάποιο άλλο πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αποχώρησαν και οι δυνάμεις της Αστυνομίας και οι πυροτεχνουργοί.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



