Κρήτη: Παραδόθηκε ο 51χρονος που έριχνε μπαλωθιές σε γλέντι
«Έριξα δύο σφαίρες γιατί ήρθα σε κέφι»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 51χρονος που αναζητείτο για τους άσκοπους πυροβολισμούς σε γλέντι στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου στην Κρήτη και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
«Έριξα δύο σφαίρες γιατί ήρθα σε κέφι»
Ο 51χρονος ισχυρίστηκε σύμφωνα με το neakriti.gr, ότι δεν είχε μεθύσει και ότι έριξε δυο σφαίρες επειδή είχε έρθει στο κέφι. Σε ό,τι αφορά τον καβγά που έγινε, είπε πως άκουσε κάποιον να καταφέρεται εναντίον του με βρισιές την ώρα που αποχωρούσε από το γλέντι. Σημειώνεται ότι ο 51χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Υπενθυμίζεται ότι το επίμαχο περιστατικό με τις μπαλωθιές σημειώθηκε την Παρασκευή 19/7 σε γλέντι στο Κεφαλοβρύσι του δήμου Βιάννου, με τέσσερα άτομα να εμπλέκονται. Για το συμβάν έγιναν αρχικά τρεις συλλήψεις ενώ ο τέταρτος – ο 51χρονος – αναζητείτο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια των τεσσάρων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση βρέθηκε και κάνναβη.
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



