Δεκαπενταύγουστος: Απόκοσμο βίντεο από την εκκωφαντικά άδεια Αθήνα
Η κίνηση τόσο των οχημάτων όσο και των ανθρώπων σταδιακά, μάλιστα, μειώθηκε περαιτέρω μετά το μεσημέρι, καθώς οι περισσότεροι Αθηναίοι που «ξέμειναν» στην πόλη αναζήτησαν καταφύγιο στις κοντινές παραλίες της Αττικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» δείχνει ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Αθήνα, με τους περισσότερους δρόμους να είναι… εκκωφαντικά άδειοι.
Η κίνηση τόσο των οχημάτων όσο και των ανθρώπων σταδιακά, μάλιστα, μειώθηκε περαιτέρω μετά το μεσημέρι, καθώς οι περισσότεροι Αθηναίοι που «ξέμειναν» στην πόλη αναζήτησαν καταφύγιο στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας και Σόλωνος, τέσσερις εκ των πλέον πολυσύχναστων δρόμων του κέντρου της Αθήνας έδειχναν, κατά διαστήματα, έρημοι, με ελάχιστα αυτοκίνητα να περνούν και λίγους πολίτες να περιμένουν υπομονετικά τα λίγα λεωφορεία και τρόλεϊ που βγήκαν σήμερα στους δρόμους. Ταυτόχρονα, εκατοντάδες από τις άλλοτε περιζήτητες θέσεις στάθμευσης στην καρδιά του κέντρου ήταν «επιδεικτικά» διαθέσιμες.
Κάπως διαφορετική, δηλαδή με περισσότερο κόσμο, ήταν η εικόνα στο Σύνταγμα και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καθώς την απουσία των Αθηναίων αναπλήρωσαν τα «μιλιούνια» τουριστών που κινούνταν στους δρόμους. Να σημειωθεί ότι στην «ερημωμένη» εικόνα του κέντρου συνέβαλε και η έντονη ζέστη, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο.
Δείτε το βίντεο του Orange Press:
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



