Γρεβενά: Σφραγίστηκε λούνα παρκ που είχε πιστοποιήσει η εταιρεία του μοιραίου λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Το εν λόγω λούνα παρκ είχε λάβει πιστοποίηση από την εταιρεία, που είχε δώσει πιστοποίηση και στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σφραγίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου λούνα παρκ στα Γρεβενά, που είχε λάβει πιστοποίηση από την εταιρεία, που είχε δώσει πιστοποίηση και στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.
«Οι πιστοποιήσεις που προσκομίστηκαν στον δήμο για τα συγκεκριμένα μηχανήματα που λειτούργησαν εκεί, έτσι όπως διαπιστώνεται, είχαν σχέση με την εταιρεία στην οποία ανακλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου η αδειοδότηση», είπε στο Γιώργος Καμπαϊλής, πατέρας του 19χρονου στο MEGA.
Ανακαλούνται οι άδειες από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε όλη την Ελλάδα
«Το υπουργείο έχει κοινοποιήσει έγγραφο για την ανάκληση σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο δήμος είναι η εποπτεύουσα αρχή του νόμου», εξήγησε, προσθέτοντας πως «θα πρέπει να μπει μια τάξη».
«Κινήθηκαν άμεσα από την αστυνομία, ενημέρωσαν τον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή σφράγισης. Όλοι ήξεραν πλην από τον δήμο», συνέχισε.
Εντός της ημέρας θα αναβαθμιστούν οι κατηγορίες και για άλλα πρόσωπα, που εμπλέκονται στην υπόθεσή. «Το ζητούμενο είναι να λύσουμε πρώτα το θέμα για τον χαμό του Γιάννη. Ο δήμος και ο κάθε δήμος έχει την ευθύνη, όμως θα πρέπει να σταματήσει όλο αυτό δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα», κατέληξε ο Γιώργος Καμπαϊλής.
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



