Δήλος: Περιπέτεια για τέσσερις Γερμανούς - Το ιστιοφόρο τους έπλεε ακυβέρνητο
Στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωσή τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τρομακτική εμπειρία για τέσσερις Γερμανούς το πρωί (13/10) της Κυριακής στη Δήλο, όταν το ιστιοφόρο που επέβαιναν έπλεε ακυβέρνητο λόγω θραύσης του ιστού του σκάφους.
Αμέσως σήμανε συναγερμός η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου και άμεσα ξεκίνησε συντονισμένη επιχείρηση για τη διάσωσή τους.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό σκάφος, ένα ρυμουλκό, ένα επαγγελματικό αλιευτικό, καθώς και ένα ταχύπλοο με ιδιώτες δύτες, που εντόπισαν το ιστιοφόρο. Όλοι οι επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους.
Με τη συνδρομή των δυτών, έγινε απεμπλοκή του ιστίου και σχοινιών από την έλικα του σκάφους και το ιστιοφόρο κατέπλευσε αυτοδύναμα στη μαρίνα του νέου λιμένα της Μυκόνου, με τη συνοδεία του ΠΛΣ, του Ρ/Κ και του Τ/Χ σκάφους.
Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



